«Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα της καρδιάς» είναι η επόμενη μας δράση. Τι είναι το ‘’Απλώνω ευτυχία’’; Το «Απλώνω ευτυχία» είναι μια ακτιβιστική δράση για καλό σκοπό που ευελπιστεί να «απλώσει ευτυχία» στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο στην Ελλάδα και να διδάξει στην πράξη τις αξίες του εθελοντισμού στα παιδιά. Η δράση εν συντομία ακολουθεί τα εξής στάδια:

  1. Συζήτηση και προβληματισμός για το τι είναι ευτυχία και που τη βρίσκουμε.
  2. Τα παιδιά αποτυπώνουν σε ένα μπλουζάκι τι τα κάνει ευτυχισμένα (κάτι για το οποίο νιώθουν ευγνωμοσύνη).
  3. Θέλοντας να απλώσουν ευτυχία και στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο, εμπλέκονται σε εθελοντικές δράσεις, µε χορηγούς συγγενείς και φίλους για να μαζέψουν τις εισφορές τους.
  4. Απλώνεται στο σχολείο η «μπουγάδα της ευτυχίας» και παραδίδονται στον Σύλλογο «Φλόγα» απευθείας οι εισφορές των παιδιών. Οι εισφορές αυτές χρησιμοποιούνται για να στηριχθούν τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και οι οικογένειές τους.
  5. Έπειτα οι μπουγάδες των σχολείων που συμμετείχαν στη δράση ενώνονται σε κάποιο σημείο της πόλης στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας προς όλους.

Βοηθήστε  μας να γίνουμε μέρος αυτής της υπέροχης δράσης! Φέρτε στο σχολείο μας ένα λευκό μπλουζάκι του παιδιού σας έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου.